NT Bespanservice

Retouren

Retouren en terugbetalingen

Binnen hoeveel dagen mag ik mijn bestelling retourneren?
Je kunt binnen 14 dagen, na ontvangst van de bestelling, aan ons kenbaar maken dat je de order wilt retourneren. Nadat dit kenbaar is gemaakt heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. De voorwaarden hiervoor zijn dat de producten ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van het plastic, teruggestuurd worden. Bewaar het bewijs van retour goed totdat wij de retour hebben verwerkt. Indien niet aan deze voorwaarden kan worden voldaan behoudt NT Bespanservice het recht om waardevermindering in rekening te brengen tot 100% van het aankoopbedrag. Dit is natuurlijk niet ons doel, dus laten we ons gewoon aan de voorwaarden houden. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@ntbespanservice.nl.

Binnen welk termijn wordt mijn retourzending verwerkt?
Op het moment dat wij jouw retourzending hebben ontvangen sturen we hiervoor een bevestigingsmail. Vervolgens duurt de terugbetaling maximaal 14 dagen nadat wij het product in goede orde hebben ontvangen. Ook bij dit proces houden we je op de hoogte via de mail, als alles goedgekeurd is ontvang je na bevestiging het geld terug op je rekening.

Hoe kan ik mijn retour melden?
Je kunt je retour online melden door een e-mail te sturen met daarin het ordernummer en welke artikelen je wilt retourneren en waarom. Na akkoord stuur je het pakket terug naar ons.

Welke voorwaarden zijn er verbonden aan het retourneren van mijn bestelling?

Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar gemaakt worden, daarna heb je nogmaals 14 dagen voor de daadwerkelijke retour.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn voor eigen rekening. Mocht een geleverd product beschadigd of kapot zijn, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.

NT Bespanservice neemt alleen retourzendingen in behandeling als deze ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van plastic, worden geretourneerd.

Wanneer er geen Track & Trace is gekoppeld aan de retourzending kunnen wij geen onderzoek doen naar een vermiste retourzending. Houd hier dus rekening mee.

!! Zorg er voor dat je retourzending goed verpakt is !!

Zoeken
×