NT Bespanservice

Snaren

Wat voor snaren zijn er?

De bespanning van uw racket is een van de belangrijkste onderdelen van uw racket. Het is de ‘motor’ van uw racket. De snaren van uw bespanning hebben verschillende eigenschappen. Deze zijn onder te verdelen in 5 categorieën:

Power

Tennisspelers die graag met kracht en power spelen zijn uitermate geschikt om gebruik te maken van dit type snaren. De snelheid van de bal wordt niet door de snaar maar vooral door de speler zelf gegenereerd. De duurzaamheid van deze snaren is ook hoger omdat de kans op breken groter is.

Spin

Spelers die graag met spin of slice spelen hebben een vergrote kans op het breken of doorbreken van de (lengte) snaren omdat de snaren sneller zullen verschuiven. Door een hybride snaar (lengte en breedte snaar zijn verschillend) kan voor meer gevoel zorgen en minder snel breken wanneer u de duurzame snaar in de lengte zet.
Tip! Door een snaar met structuur te kiezen kunt u nog meer spin in uw slagen genereren!

Controle

Spelers die houden van controle op de baan zoeken snaren die helpen de bal gericht te slaan. Ook al slaat u de tennisbal hard, u wilt nog steeds in staat zijn de bal te plaatsen waar u wilt. Om controle te hebben over uw racket en uw snaren is het van belang dat de snaren niet veel verschuiven tijdens het spel. 

Comfort

Deze snaren zijn ideaal voor mensen die blessure gevoelig zijn of de arm willen ontlasten. Wanneer u de bal raakt, voelt u weinig trillingen in uw arm en ervaart u een soepel retourneer gevoel. Wanneer u de bal zachtjes raakt, bent u ook nog in staat de bal te plaatsen waar u wilt. Deze snaren komen het beste tot hun recht wanneer ze niet te hard worden bespannen.

 

[dsm_card_carousel slide_to_show=”1″ pause_on_hover=”on” equal_height=”on” image_alignment=”center” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” text_orientation=”center” global_colors_info=”{}”][dsm_card_carousel_child title=”S-M-F bespansysteem” image=”https://ntbespanservice.nl/wp-content/uploads/2021/10/nt_stringer_150_132.png” image_as_background=”off” image_alignment=”center” button_text=”Lees meer” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjI3NDgwNyJ9fQ==@” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Laat uw racket bespannen met het baanbrekende S-M-F bespansysteem. Ontwikkeld door Roger Federer’s oud racket-tuner Frank Messerer!

[/dsm_card_carousel_child][dsm_card_carousel_child title=”S-M-F sticker” image=”https://ntbespanservice.nl/wp-content/uploads/2021/10/nt_stringer_150_132.png” image_as_background=”off” image_alignment=”center” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Handig!

sticker

Door middel van een sticker in uw frame weet u exact welk bespanpatroon u in uw racket heeft.

[/dsm_card_carousel_child][dsm_card_carousel_child title=”Wanneer bespannen?” image=”https://ntbespanservice.nl/wp-content/uploads/2021/10/wanneer-bespanning-300×152.jpg” image_as_background=”off” image_alignment=”center” button_text=”Meer vragen?” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wYWdlIiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjI3NDYyOSJ9fQ==@” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Als algemene regel wordt aangeraden om je racket per seizoen even vaak te laten bespannen als het aantal keer dat wekelijks de baan opstaat. Ga je dus 2 keer per week de baan op dan is het advies je racket 2 keer per jaar van een nieuwe bespanning te (laten) voorzien.

[/dsm_card_carousel_child][dsm_card_carousel_child title=”Hoe lang duurt het?” image=”https://ntbespanservice.nl/wp-content/uploads/2021/10/hoe-snel-klaar-300×152.jpg” image_as_background=”off” image_alignment=”center” button_text=”Contact” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wYWdlIiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjI3NDYyOSJ9fQ==@” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.16″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Normaal gesproken is uw racket de volgende dag gereed. Indien nodig kan het ook sneller.

Kijk bij de veelgestelde vragen of neem gewoon even contact op om te informeren naar de mogelijkheden!

[/dsm_card_carousel_child][/dsm_card_carousel]

NT Max Plus snaar

Een zeer duurzame en fijne bespanning!

Tecnifibre Razor Code Carbon

Een polyester snaar met unieke speelbaarheid!

Babolat Synthetic Gut

De perfecte basissnaar zonder poespas. Verkrijgbaar in zwart, wit, roze en blauw (of maak er een combinatie van cool)

Zoeken
×